Dag 3 – San Sebastian

Det sägs att Camino Norte är mycket upp och ned, ett klart understatement! Får känslan av att man lite medvetet måste gå upp för att gå ned och upp igen! Men fint är det alla fall, massor av fina getter, hundar och kor!

Get på mur!

Dagens surprise? När man gått 1.2 mil upp och ned för att komma till Pasajes så fanns det bara menyer a 30 euro styck, inte riktigt det man vill äta när svetten klibbar som Karlssons klister. Det blev till att ta båten över och kliva in i stan. Och dör i mitten, 12 euro för en ”menu del dia” – klart man slår till! Kanon gott käk, att det hela sedan tog över två timmar var kanske den lilla haken som vi inte tänkte på. Men gott och fräsch var det… och en öl ingick också, prisvärt!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.