Dag 7 – Guernica y Luno

Efter en helskottas massor av timmar varav hälften i 30 graders värme kom vi från till vårt övernattning och receptionist. Det är minst den tredje som är mer eller mindre robotstyrd. Den här var som en liten bankomat (det vi hade innan Swish och Apple Pay). Knappade in lite koder, personuppgifter och ”kadunk” så ramlade de fysiska nycklarna ur, kan det bli mer automatiskt?

Manuel och Basil är numera en automat!

Vi har också kommit på ett nytt knep! Om man väljer sträckor med buss – då kan man horda busskuren. Riktigt Nice om de är hett ute och det finns inte en Spanjor som står ute med lukten, så man får vara klart ifred..

Guernica verkar annars vara en fin stad med lite tryck på restauranger och nattliv. Kanske dags att med en fin odör av helsvettig syntettröja göra sin entré!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.