Dag 11 – Castro Urdiales

Varje Camino dag är unik, du vet aldrig riktigt vad som skall hända och hur sträckan kommer se ut. Precis så var det idag också!

Sannolikheten är hög för att det här var denna vandrings bästa hotell och rum. Otroligt att få ett rum med utsikt och att hotellet hade klass syntes både på utsidan såväl i sidan. Så det var med en suck vi lämnade det! Men samtidigt var det ju tur att vi lämnade det ”gamla” och fick chansen att uppleva något nytt

Vilken otroligt fin dag det blev! Sol, vind och vatten hela dagen!

Men det bästa till sist – för att komma till Castro Urdiales måste man passera ett högt berg! Och vi som tillfälligtvis fått nog av höghöjdsträning!! Då finns det hjälp; någon har byggt en tunnel och den gick vi igenom…otroligt vad fort det gick att passera berget

Ja, så där kan det gå – nu hoppas jag bara att nästa berg också har en tunnel!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.