Dag 34 – Parga

Vi håller nu på med att ansluta till absolut sista delen av den traditionella Caminon, Camino Frances. Och det är lite kaotiskt, avstånden är långa och barer mfl finns inte eller öppnar sent. Men det blir bättre och det finns undantag!

Och man ser fler och fler vandrare. Hör en bild från Baamondo som är en liten ful stad. Men fiket som vi satt på (och som vi fotade den här baren från) hade supergoda tapas till vattnet vi beställde och de var gratis! Blev en kanonfin lunch.

Mycket gående har det blivit – men lite gråväder gjorde det nästan uthärdligt och träden omkring hjälpte till!

Vårt boende är ett privat vandrarhem, så man satsar och det är otroligt fint och inuti. Men utanför och anliggande byggnader har mycket att önska!

Dagens middag blev på stadens enda restaurang som endast hade en rätt – kött och pommes! Och vi var de enda gästerna, så vi åt ute på terrassen! (Dvs på trottoaren och fick uppleva den härliga byn och deras aktiviteter, exempelvis hus reparation kl 21 på kvällen). Men kanongott var det och en stor stark slank ned också!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.