Dag 22 – Colunga

Vilket liv det var i Ribadsella. Partyt pågick till exakt 5.00, då tystnade musiken och 5.05 då började vi stiga upp. Mycket vacker tur ugriska staden via strandpromenaden.

Både jag och Anna var lite urform. Så snart började vi längta efter kaffe och en macka! Efter att ha drömt om detta i ett par timmar så kom vi äntligen fram. Fick vänta en stund till 9 innan de skulle öppna. Men sedan när klockan blev nio, öppnade man då? Nej! Och så är det ju i Spanien, bara för att det står en tid så behöver det inte betyda att det är just den tiden … så det blev till att lunka vidare. Men gissa om vi blev glada när nästa ställe var öppet och de hade kanonfint Lomo mackor!!

Vi går förbi många fina hus som sett sina bästa dagar. Och vi kan inte låta bli att Camino-fundera på bakgrunden och de första ägarna kunnat vara. Måste till mycket det för att få upp en sådan här pjäs.

Får se vad Colunga är för en stad – verkar vara en riktigt hel vanlig fin Spansk stad!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.