Dag 32 – Abadin

Vi har verkligen tagit oss in i Galicien, har cirka 16 mil kvar till Santiago och pilgrimerna ökat i antal. Idag var en tuff etapp. Fanns två spår att välja mellan, ett brant och snabbt och ett planare och mer utdraget. Vi valde det planare – trodde vi. Pyttsan, utdraget var det med brant. Känns som gått i en stegmaskin i 8 timmar!

Mycket vacker natur i början – men det blir lite svårt att ta till sig den när vandringen blir tuff. Det som är roligt är att kyrkorna är öppna, så nu får man lite snygga stämplar till pilgrimspasset.

Kvällen avslutades med en riktigt god pilgrimsmeny, för jag drog det längsta strået och fick en riktigt fin köttbit! Enda kruxet är ju att Anna & jag blir hungriga vid 20.00 ca – finns ingen spanjor som äter då utan det är först när man lämnar vid 21.30 som det börjar dyka upp någon.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.