Day 6 – Markine-Xemei

Idag improviserade vi fram vår egen Camino. Gårdagens ”militärövning” med krälande i gyttjan var lite för mycket! Hur kul är det egentligen med att få längs en bäck med vatten kippande runt fötterna? Nej det fick bli en egen Camino variant baserat på Google – och det blev verkligen lyckat!

Mitt ur tomma intet – ett vattenfall och camino skylt?

Vi börjar sakta gå in i vår Camino-dimma! Jobbfokus och annan stress försvinner bort och det viktiga blir nästa paus ställe, fötter och ev blåsor. Sedan är det detta med att förboka och för-planera, har väl gått halvbra! Hemma känns ett boende en eller två kilometer bort från stadscentrum ganska ok. Här är skillnaden som natt och dag. Men just nu är det helt ok – vi är klart ute på vischan, på ett resort hotell som kostar skjortan! Men det gäller bara att smälta in i sina flipp-flops bland vita dukar och bord i ädelträ!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.