Dag 20 – Llanes

Trodde det var svårt att toppa gårdagen, men jisses vilken fin dag vi fick. Kusten var bländande vacker – svårt att få med det på foto, men försöker…

Vi stannade bra länge här och kom att snacka med ett nygift par ifrån Minnesota. De har samma lustiga plan som vi, kommer man den 25:e till Santiago så borde man få se Butamuferian!

En del av leden gick ned till stranden. Vågorna gör sig inte riktigt på foto – men de var riktigt stora. Det här är verkligen ett surfarparadis!

Kortet nedan är lite smygtaget. Men blev så impad. Plötsligt när vi satt och försökte återhämta oss på ett café så dök ett tjejgäng på 6-7 personer upp. Snabbt tog de fram compeed och annat fix. Sedan varsin kall öl! Jisses, i den här värmen och den här vandringen så måste man verkligen vara ett proffs för att få ihop det. Kall pilsner är verkligen ett riktigt klubbslag! Så hatten av – får nog ligga i hårdträning om jag skall fixa det. Själv hävde jag två dubbla Cola med is och fick diskret besöka buskarna en timme senare!

Dagen slutade på ett Albergue. Själv betalade vi 65 euro för ett dubbelrum – men ett svenskt par före oss i kön fick det up-front för 50! Aj, så går det när man kör booking.com – känns som hotell mfl lägger på ett påslag för oss som kör via bokningstjänster! Jaja, sånt är livet, inget att gräma sig över (fast lite surt är det ju förstås…).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.