Dag 38 – Santiago

De sista 10 milen har gått fort – nästan för fort. Nu på morgonen i Pedrouzo kunde man känna förväntningar. Alla var lite extra taggade! Och ju närmare vi kom Santiago, desto mer började vi känna igen från Frances!

Men Monte de Gozo var lite annorlunda, idag regnade det ordentligt och vi gick bra vilse i våra försök att hitta något att äta där…

So tur hade vi bokat ett hotell lite innan Katedralen, så vi kunde duscha och byta om innan vi klämde de sista 2 km. Väl framme och redo att stå 5 timmar i kö för vår Compostela ä, då gick det blixt fort. Man svarade på ett antal digitala frågor och sedan var det vår tur! Så Nice!

På eftermiddagen firade vi lite och blev så glada i hatten att vi knappade in fel hotell att gå till – det gav oss verkligen en intressant tur genom staden!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.