Dag 14 – Santander

Vi som vandrar igenom det Spanska landskapet upplever verkligen skillnader. I morse vaknade vi upp i en riktig ”byhåla” och vid lunch framme i en miljonstad(?). And we like it! Det blir ju aldrig tråkigt..

Att åka båt är det att fuska med sin Camino gång? Det är ju lite svårt med de här kuststäderna som delas upp via en jättebukt. Skall man gå runt hela bukten eller gena över den? Finns den som led i Camino-appen, då är man nog ”renlärig”, även om det blir båt! Och så uppskattas det av frugan…

Santander är en riktigt stor stad, så det blir rejält med city-liv och upplevelser! Bokhandlarna ställde också ut, många är det och kulturdebatten gick het på torget!

Ja, mycket skall man hinna med, dessvärre lite för gammal för karusell … annars fans det en mycket fin dubbel karusell som jag gärna åkt några varv i ….

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.