Dag 21 – Ribadsella

Det här var en liten snobbig ort! Blev ordentligt med gående idag. Det funkade bra med att stiga upp och morgnarna är så härliga, lite kalla och osvettiga. MEN, MEN … det finns så många söta, trevliga djur och fina vyer att foto- så det tar en djäkla tid att vandra! Och min hovfotograf, Anna ”halvblind” Söderberg, har ju ofta inte glasögonen på, så det blir både en, två och tre sessioner innan man får en halvbra bild!

Bilister börjar man mer och mer se lite snett på! Otroligt vad bekvämt de får med fina broar och annat lull-lull! Som vandrare får man snällt vandra ned i dalen och sedan upp igen – skitjobbigt!

Dagens vandring har annars varit mycket blandad – ibland skog och ibland väldigt fin kust!

Här har vi starten på dagens ”killer” etapp. Ser inte mycket ut för världen, men i stekande sol så började det bli riktigt jobbigt!

Men fin vandring blev det … om man nu kunnat uppskatta det hela. Gäller att fota på så att man kan njuta av det i efterhand!

Sedan efter 30 km kom man fram, svettig och djävlig samt inte sett ett vattenstopp på flera timmar … till en stad som är chict lyxig och flott. Nu kände man sig verkligen som katten bland hermelinerna! Men det löste sig. Inköp av dryck, lufttorkat mm på närmaste supermercado, tvätt och lite sänghäng innan vi funderar på kvällens äventyr…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.